St. Michael Catholic Community

Parish Council Agenda

March 5, 2013

St. Michael Catholic Community is a welcoming parish where people come together to worship, learn and grow in faith. Through our actions, we demonstrate our beliefs in fellowship, service and generous tithing of time, talent and treasure. We care for one another and receive comfort and support in our own time of need. All are encouraged to participate in the journey to live by Christ's example and build the Kingdom of God.

TOPIC/PPRESENTER/ PURPOSE	Duration	End
1. Meeting opening	5 Min	7:05
 a. Call to Order – Bob b. Reading of Our Mission Statement (E) – All c. Opening Prayer (E) – Les Nevins d. Approval of February 5, 2013 Minutes (D) - All 		
2. Enrichment: Nothing Determined At last Meeting	20 Min	7:25
3. Pastoral Team Reports (I)	20 Min	7:45
a. Fr. Michael Quaineb. Fr. Tim Galosc. Deacon Larry Healy		
4. Chairperson's Report / Parishioners' Viewpoint – Bob (I)	5 Min	7:50
5. Break – Mike Sandelich	10 Min	8:00
6. Old Business	50 Min	8:50
a. Status of New Activity Center including the progress of the CLT program		
b. Commissions current report if available	5 – 10 Min	
i. Stewardship – Sr. JoAnn	5 – 10 Min	
ii. Christian Services – Sr. Arlene	5 – 10 Min	
iii. Worship – Laurie Hall	5 – 10 Min	
iv. Education – Virginia Chadwick	5 – 10 Min	
v. Vicariate – Phyllis Rizzi	5 – 10 Min	
vi. Youth - ???	5 – 10 Min	
 7. New Business a. Tithing Follow-up with Sr. JoAnn b. Welcome Card - Laurie c. Discuss the letter that was addressed to Parish Council and other commissions - Virginia 	15 Min	8:55

commissions - Virginia

- 8. Round Table (I)
- 9. Meeting Close
 - a. Meeting Assessment All
 - b. Closing Prayer (E) Les Nevins
 - c. Next Council Meeting Date (I) April 2, 2013
 - d. Adjournment (D) Bob

Future Meeting Topics

• TBD

(Agenda Topic Purpose: I = Information / D = Decision / E = Enrichment)

9:00

5 Min